RİMAJ Medya Yeni Ofisinde Neler Yapıyor?


RİMAJ Medya olarak ekibimizle birlikte Ostim’e taşındık. Artık Ankara' da Ostimin yaratıcı iş gücü çevresinde  Ostim Finans ve İş Merkezi’nde bulunan ofisimizle sizlere hizmet vermekteyiz. Mekanlar değişebilir; önemli olan işimize bakış açımızın, özgünlüğümüzün, kurumsal yaklaşımlarımızın değişmemiş olması. Biz her zaman ki gibi içinde bulunduğumuz her işe, "ilk işimiz heyecanıyla" bakmaya devam ediyoruz. Bunların yanında ofisimizin güzel tasarımı, özenle seçilmiş renkleri arasında keyifli bir çalışma ortamının da tadını çıkarıyoruz. Bu yaratıcılık ürünü, ince elenmiş sık dokunmuş, başarılı işler nerede, nasıl bir ortamda çıkıyor derseniz sizi de ofisimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Dilerseniz biraz da “Neler yapıyoruz? Nasıl yapıyoruz?” sorularına ayrıntılı bakalım;

İlk olarak sizlerin de bildiği üzere iddialı olduğumuz ve başarılarımızın temelinde yatan kurumsal stratejik inceleme ve  analiz çalışmalarımızdan bahsedebiliriz. Kurumsal strateji çalışmalarımızın başında sizlere yönelttiğimiz ilk soru “Kurumsal strateji sahibi bir şirket misiniz?” Strateji sahibi bir yapılanmanız var ise bunun gelişimi ile ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Strateji oluşturmak isteyen firmalar için de yeni bir yapılanma inşa ediyoruz. Sizi çeşitli analiz metotlarını kullanarak tanıdıktan sonra çalışmalarımıza başlıyoruz. Tüm yazılı, basılı, görsel doküman ve araçlarınızı sizler için itina ile üretiyoruz. Logo ve kurumsal görsel tasarımları için de benzer bir sürecimiz bulunmaktadır. Sizi tanıdıktan sonra en iyi yansıtacak görselleri ve tasarımları marka amacınıza uygun şekilde sizlere sunuyoruz.

Bildiğiniz üzere günümüzde markalaşmak oldukça önem taşımaktadır. Markalaşma sürecinde RİMAJ Medya olarak sizleri hedeflediğiniz noktaya taşımaktan mutluluk duyarız. Alanınızda lider olmak ve rakiplerinizden sıyrılabilmek için markalaşma sürecinize destek olmak bizi çok mutlu eder.

Dijital dünyada yer almak için ilk olarak iyi bir web sitesine ihtiyacınız vardır. Sizlerin web sitesi ihtiyacını güvenilir bir alt yapı ile istekleriniz doğrultusunda sizler için tamamlıyoruz. Bugün web sitesi yapan veya yaptığını iddia eden birçok kişi bulunmakta. Fakat sizi, markanızı, isteklerinizi ve dijital dünyadaki yerinizi önemseyerek, ince eleyip sık dokuyarak bu işi yapmak bizim için önemli ve iyi bir web sitesi üç ana çalışma başlığından oluşur ki bunu  bu sayfamızdan ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz.

Madem dijital dünyadan bahsettik, bu mecrada başarıyı yakalamanızı da isteriz. Hedef kitlenizin sizlere hızlı bir şekilde ulaşabilmesi bir süreç yönetimi gerektirir. Bunun başında SEO çalışmaları yer almaktadır. SEO çalışmaları web sitenizin arama motorlarında üst sıralarda çıkması ve orada yerinizi korumanız için yapılması gereken, tek bir iş değil bir çok işlemin sistematik olarak ve istikrarlı bir şekilde yürütülmesi gereken bir süreçtir. RİMAj Medya, SEO konusunda ihtiyaçlarınızı analizlerle tespit ediyor, bu ihtiyaçlarınızı karşılamak için bir yol haritası çıkarıyor ve sizi hedefe en kalıcı şekilde ulaştırıyor. Bu süreçlerde ihtiyacınız olan tüm yazılı dokümanları uzman çalışma arkadaşlarımız oluşturuyor. Bizim için her kelime değerli!

Yaptığımız işe ruhumuzu katıyoruz. Her zaman gelişerek, güncelliğimizi koruyarak, iddialı ve güven veren anlayışımız ile bir  Marka, İletişim ve Pazarlama Stratejileri, Dijital Medya ajansı olarak yanınızdayız.

RİMAJ Medya samimiyet ve güven duygusu ile sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar :)

Ebru Kum

Marka İletişim ve Pazarlama Startejileri Uzmanı.

 


rimaj.medya / instagram

rimaj marka / facebook

rimaj medya / youtube 


https://www.linkedin.com/company/rimajmedya/?viewAsMember=true

kanallarımızdan da bizi takip etmeyi unutmayın lütfen :)